Brickvalue koopt en renoveert, op jouw voorwaarden

renovatie badkamer voor en na

Wie is Brickvalue

Bij Brickvalue geloven we in de opportuniteiten binnen de vastgoedmarkt. We willen dat jij als vastgoedbezitter ook van die opportuniteiten kan genieten. Laat je pand in Antwerpen door ons renoveren en beslis zelf of je mee wil delen in de bijbehorende meerwaarde.

Jouw voordelen?

Jij behoudt je pand, Brickvalue renoveert

Wie ooit al een eigendom heeft verkocht, weet dat de vastgoedmarkt erg complex is en dat je steeds een financieel risico neemt. Hoeveel risico jij wil nemen bij verkoop, is heel persoonlijk. Het bepaalt voor een groot deel de meerwaarde.

Als je een zo groot mogelijke meerwaarde wil opstrijken, dan kan je ervoor kiezen om je pand door ons te laten renoveren terwijl het in je eigen bezit blijft. Dit wil zeggen dat je zelf de renovatie financiert en zelf je eigendom verkoopt bij afloop. Hierdoor neem je zelf alle risico’s, maar ook de meerwaarde bij verkoop.

Hoe groot dat financieel risico is? Klein, aangezien Brickvalue slim renoveert met kwalitatieve materialen binnen elk budget en met oog op doorverkoop. Toch is de vastgoedmarkt onvoorspelbaar en de waarde van je eigendom kan snel fluctueren. Daarom is geen enkele vastgoedinvestering een échte zekerheid.

Meer weten over onze manier van samenwerken? Neem contact op.

img1

Ontdek hoe we samen het maximale uit je eigendom halen.

Laat je gegevens achter en we sturen je een mail met alle info rond onze manier van werken.