Zijn je kinderen het huis uit? Verkoop je woning met meerwaarde.

Plots is het rustig in je anders zo levendige woning. En dat is wennen. Je kinderen zijn (bijna) het huis uit en al die ruimte is eigenlijk niet meer nodig. Verder begint je woning ook de gekende mankementen te vertonen. Die moeten aangepakt worden met renovaties waarin je moeite nog geld in wil steken. Het staat vast: je wil je huis verkopen. 

Het Brickvalue-team helpt je met de snelle én eerlijke verkoop van je pand.

Kies de formule die bij jou past

De vastgoedmarkt is onvoorspelbaar en risicovol. We geloven dat je zélf je verkooprisico moeten kunnen bepalen wanneer je je pand te koop zet. Daarom kan je kiezen tussen één van onze drie formules, gaande van verkopen zonder risico, naar gedeeld tot volledig risico. Zo kan je altijd trouw blijven aan jezelf en je eigen mogelijkheden.

Dit zijn je opties:

Jij behoudt het pand
100% risico, 100% opportuniteit
We werken samen
50% risico, 100% opportuniteit
Of
Wij kopen en renoveren
0% risico, 100% opportuniteit
Of

Je voordelen op een rijtje

Laat je pand door ons renoveren en beslis zelf of je na verkoop mee wil delen in de bijhorende meerwaarde. Jouw voordelen?

  • Verkoop snel en zonder zorgen
  • Wees zeker van een eerlijke prijs (geen verkoopmarge)
  • Maak je geen zorgen over potentiële kopers: je hoeft ze niet te ontvangen
  • Bepaal je eigen verkooprisico
  • Geef de renovatie van je pand volledig uit handen

“En plots zijn je kinderen het huis uit. Het gebeurt precies van de enige dag op de andere. Al snel wisten we dat ons huis niets meer voor ons tweetjes was, dus zochten we naar een partner die ons kon helpen het huis te verkopen. Brickvalue kwam precies op het juiste moment. Ze kochten ons huis en renoveerden het voor de volgende eigenaars. Zij bouwen er nu aan hun eigen gezin. Prachtig!”

– Anna

Benieuwd?

Kom langs, bel ons en we bekijken graag al je mogelijkheden.
Wie weet verkoop ook jij je eigendom met een mooie meerwaarde.