Een woning geërfd? Dit zijn jouw opties

Je bent (plots) eigenaar geworden van een pand en je wil je eigenlijk niet bezighouden met wat er met die woning moet gebeuren. Er zijn belangrijkere dingen aan de gang, en dat begrijpen we. Daarom zorgt het Brickvalue-team ervoor dat je snel kan verkopen, met maximale meerwaarde. Wij renoveren je pand om er zo voor te zorgen dat je het snel kan doorverkopen. Ook rechtstreeks aan ons verkopen kan, voor een eerlijke prijs.

Kies de formule die bij jou past

De vastgoedmarkt is onvoorspelbaar en risicovol. We geloven dat je zélf je verkooprisico moeten kunnen bepalen wanneer je je geërfd pand te koop zet. Daarom kan je kiezen tussen één van onze drie formules, gaande van verkopen zonder risico, naar gedeeld tot volledig risico. Zo kan je altijd trouw blijven aan jezelf en je eigen mogelijkheden.

Dit zijn je opties:

Jij behoudt het pand
100% risico, 100% opportuniteit
We werken samen
50% risico, 100% opportuniteit
Of
Wij kopen en renoveren
0% risico, 100% opportuniteit
Of

Je voordelen op een rijtje

Laat je pand door ons renoveren en beslis zelf of je na verkoop mee wil delen in de bijhorende meerwaarde. Jouw voordelen?

  • Verkoop snel en zonder zorgen
  • Wees zeker van een eerlijke prijs (geen verkoopmarge)
  • Maak je geen zorgen over potentiële kopers: je hoeft ze niet te ontvangen
  • Bepaal je eigen verkooprisico
  • Geef de renovatie van je pand volledig uit handen

“Omwille van een onverwachte erfenis, stond ik even met de handen in het haar. Wat moest ik nu met een verouderd appartement? Gelukkig stond het Brickvalue-team daar. Ze kochten het pand op en renoveerden het tot een echt plaatje. Nu heeft het appartement een nieuw leven gekregen, mét een nieuw verhaal. Bedankt aan Ben en zijn team.”

– Nicolle

Benieuwd?

Kom langs, bel ons en we bekijken graag al je mogelijkheden.
Wie weet verkoop ook jij je eigendom met een mooie meerwaarde.