Verhuren beu? Verkoop je pand, mét meerwaarde.

Je verhuurt een appartement, woning of handelspand en draait dus ook op voor mankementen. Denk aan kapotte leidingen, een lekkend dak of verouderde verwarmingsketel. Daarnaast moet je steeds zelfs op zoek naar een huurder, wat soms erg tijdsintensief kan zijn. Je wil dan ook zeker zijn dat je huurder de woning zal behandelen als een goede huisvader.

Kortom, we begrijpen dat huren voor jou niet (meer) de ideale oplossing is. Daarom helpt het Brickvalue-team met de snelle verkoop van je pand.

Kies de formule die bij jou past

De vastgoedmarkt is onvoorspelbaar en risicovol. We geloven dat je zélf je verkooprisico moeten kunnen bepalen wanneer je je pand te koop zet. Daarom kan je kiezen tussen één van onze drie formules, gaande van verkopen zonder risico, naar gedeeld tot volledig risico. Zo kan je altijd trouw blijven aan jezelf en je eigen mogelijkheden.

Dit zijn je opties:

Jij behoudt het pand
100% risico, 100% opportuniteit
We werken samen
50% risico, 100% opportuniteit
Of
Wij kopen en renoveren
0% risico, 100% opportuniteit
Of

Je voordelen op een rijtje

Laat je pand door ons renoveren en beslis zelf of je na verkoop mee wil delen in de bijhorende meerwaarde. Jouw voordelen?

  • Verkoop snel en zonder zorgen
  • Wees zeker van een eerlijke prijs (geen verkoopmarge)
  • Maak je geen zorgen over potentiële kopers: je hoeft ze niet te ontvangen
  • Bepaal je eigen verkooprisico
  • Geef de renovatie van je pand volledig uit handen

“Ik was het beu om als verhuurder op te draaien voor onvoorziene kosten. Het huurappartement is niet meer 100% in orde dus ik wilde het verkopen met liefst zoveel mogelijk meerwaarde. Het team van Brickvalue renoveerde het appartement slim en kwalitatief. Samen deelden we de opbrengst na verkoop. Zo verdwenen mijn kopzorgen en kreeg ik meer tijd voor de dingen die ik graag doe. Merci, Ben en het ganse Brickvalue-team.”

– Eward

Benieuwd?

Kom langs, bel ons en we bekijken graag al je mogelijkheden.
Wie weet verkoop ook jij je eigendom met een mooie meerwaarde.